over ons

Het verhaal achter
het gelukshuis

Onze missie:
Relatiegroei

Werken aan je relatie vinden wij belangrijk. Bewust in elkaar en in je relatie investeren, met oprechte aandacht, tijd en enthousiasme, kan een groot verschil maken en je relatie een oppepper of meer diepgang geven. En het is ook nog eens heel eenvoudig en leuk!

Volledig ontzorgd

Hier staan wij helemaal voor! Ontzorging, vanaf de eerste stap in het boekingsproces tot het moment dat onze gasten weer naar huis gaan. Gedurende ieder moment willen we het de mensen zo makkelijk mogelijk maken en ervoor zorgen dat het ze aan niets ontbreekt. We zijn continu bezig met het verbeteren en vernieuwen van de manieren waarop we met de gasten communiceren en onze processen verlopen, van aanvraag tot en met verblijf.

Andere initiatieven
van het gelukshuis

We willen graag zoveel mogelijk bijdragen aan relatiegroei en verbinding. Wij bieden daarom nog veel meer aan dan alleen overnachtingen. 

Date op maat (via Privé-uitjes)

Laat door ons je perfecte date(s) verzorgen. Leuke, originele dates met en zonder overnachting. Bekijk hier  de mogelijkheden en geef je wensen door.  Wij zorgen voor de rest.

Liefdes-Date-box

Voor een romantische date-avond thuis of in een van onze Gelukshuizen.  en deze wordt naar je thuis opgestuurd.

Geluk-in-de-liefde-vragenspel

Ontdek nieuwe dingen over je partner! Spannende, verrassende en leuke vragen om jouw partner nog beter te leren kennen. Nu tijdelijk voor maar 12,95. Bestel hem nu.

team

Gezichten achter
het gelukshuis

partners

Partners van
het gelukshuis

Studio Flabbergasted

Partner

Quis

Partner

Pariatur

Partner

Ipsum

Partner

Quidem Optio

Partner