Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen die zijn gedaan bij Het Gelukshuis, ongeacht het gebruikte verkoopkanaal.

Artikel 1 – Reservering

1.1 Een reservering bij Het Gelukshuis  is pas definitief na bevestiging door Het Gelukshuis. Het Gelukshuis  stuurt de klant per e-mail een bericht van ontvangst met een overzicht en bevestiging van de boeking.

1.2 Het is niet toegestaan om in Het Gelukshuis commerciële of professionele activiteiten uit te voeren.

Artikel 2 – Prijzen en betaling

2.1 De prijzen zijn flexibel en variabel, afhankelijk van verschillende individuele criteria zoals de boekingsdatum, de begindatum van het verblijf, de duur van het verblijf, en extra’s (ontbijt, parkeren, etc.).

2.2 De vermelde prijzen zijn inclusief b.t.w. en huur van de accommodatie en kosten (water, elektriciteit, verwarming). Er wordt per persoon per overnachting nog € 2,- toeristenbelasting in rekening gebracht.

2.3 Er worden geen schoonmaakkosten in rekening gebracht.

2.4 Tenzij in de prijs inbegrepen of uitdrukkelijk gekozen op het moment van boeking, zijn extra’s (ontbijt, late check-out, etc.) een optie waarvoor extra kosten in rekening worden gebracht, indien van toepassing

2.5 Kosten van de overnachting of aanbetaling en eventuele andere kosten worden direct voldaan na de reservering. Dit kan contact, via bankoverschrijving of met pin of creditcard.

Artikel 3 – Annulering of wijziging

3.1 Voorwaarden voor annulering van een boeking: tot 45 dagen voor aankomst is het mogelijk om uw overnachting verplaatsen, de kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn 25,- administratiekosten. Hierna wordt er 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Artikel 4 – Aankomst en vertrek

4.1 Het is mogelijk om in te checken vanaf 16.00 uur t/m 20.00 uur. Aankomsten na 20.00 uur dienen tijdig (minimaal 1 werkdag van te voren) aan Het Gelukshuis te worden doorgegeven.

4.2 Uit-checken is altijd tussen 10 en 12 uur. 

4.3 Een late-check out kost € 50 per elke 2 uur of €100,- voor 6 uur (altijd van 16 uur tot 12 uur) en is in overleg te boeken.

Artikel 5 – Persoons gegevens

5.1 Het Gelukshuis zorgt er voor dat uw privé gegevens bij ons veilig zijn. De gegevens die wij vragen hebben wij nodig om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het Gelukshuis  is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

5.2 Het Gelukshuis  gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke informatie. Deze gegevens slaan wij veilig op en is niet bereikbaar voor onbevoegden. Uw gegevens worden enkel intern bij ons gebruikt, en ons team bestaat uit minder dan 5 mensen. Uw gegevens gebruiken we voor verschillende doeleinden; zoals het verwerken van uw reservering.

5.3 De persoonlijke informatie die u verstrekt kan worden gedeeld met fraude opsporingen diensten en instanties welke kredietwaardigheid controleren. Wanneer wij dit wettelijk verplicht zijn zullen wij deze informatie ook verstrekken aan elke relevante rechterlijke instantie.

Artikel 6 – Huisregels

6.1 Huisdieren zijn niet toegestaan in Het Gelukshuis.

6.2 Het houden van feesten en/of bijeenkomsten is niet toegestaan.

6.3 Het Gelukshuis behoudt zich het recht voor de accommodatie te betreden voor schoonmaakwerkzaamheden, om de algemene toestand te controleren en om na te gaan of aan de veiligheids- en beveiligingsvoorschriften is voldaan.

6.4  De huurder dient het beschikbaar gestelde meubilair in de accommodatie in goede algemene staat te houden en eventuele defecten of gebreken te melden bij familie van der Meer.

6.5 Het gebruik van glaswerk in de jacuzzi is ten strengste verboden.

6.6 Het gebruik van open vuur in de tuin is ten strengste verboden.

6.7 Het afspelen van extreem harde muziek is niet toegestaan.

6.8  Kinderen zijn niet toegestaan in Het gelukshuis.

6.9 Het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen te overnachten bij Het Gelukshuis.

Als de huurder inbreuk pleegt op de hier vermelde verplichtingen, waaronder niet-naleving van de interne regels, behoudt Het Gelukshuis  zich het recht voor het verblijf in te korten.