Ons verhaal

prive overnachting het gelukshuis

Ons Verhaal

Toen Joy & ik elkaar leerden kennen werd al snel duidelijk dat we een gemeenschappelijke droom en passie hadden: het creëren van een unieke plek waar mensen optimaal zouden kunnen genieten en ontspannen. Niet zomaar een plek maar één waar plezier, geluk & overvloed centraal zouden staan. En dit zouden we maken in de vorm van een wellness: een prive overnachting met sauna, jacuzzi en alles wat een knus nest zou maken. Want dat vinden we zelf ook heerlijk!

Het gelukshuis: de droomplek

We werden steeds enthousiaster en fantaseerden er op los. Je passie leven en alleen maar doen waar je zin in hebt. Absolute vrijheid. Hoe zou dat eruit zien? Vanuit onze passie voor reizen & dolfijnen werden al snel onze dolfijnreizen geboren. We fantaseerden verder over die droomplek waar genieten centraal zou staan.

De eerste locatie!

En toen kwam als vanzelf onze bed & breakfast op ons pad. Met alle ingrediënten van onze wishlist. Een superfijne plek vol luxe, overvloed en genieten. In het prachtige glooiende Limburgse landschap tussen de velden en meren. En ook alles wat we daarvoor nodig hadden kwam als vanzelf op ons pad: de benodigde baan, financiering & inrichting. In de flow en moeiteloos. It was meant to be.

Een nestje van liefde!

Tja, die is nu wel duidelijk toch? Wij leven graag onze passie: optimaal genieten en doen waar je blij van wordt. En we besmetten daar ook graag anderen mee. Oftewel: leef je geluk, elke dag weer. En het goede nieuws is: dat kun je dus zelf creëren!

Wat een zalige omgeving om te relaxen, genieten, ontspannen en even tijd voor elkaar te hebben. Alles tot in de puntjes geregeld. ‘s Avond nog een lekker plankje met zalige versnaperingen en de volgende ochtend een perfect ontbijt. En telkens weer de vraag: Hebben jullie iets nog?? Zoveel liefde. Dank jullie wel en er gaan nieuwe deuren open! Succes!
Harry Jacobs
Reserveer vandaag nog uw droomovernachting.